Herman Kamps — geboren eind jaren ’80 in een uithoek in noord-oost Groningen. Als vrolijke millennial geniet ik van het (digitale) leven. Achter het oculair van mijn fotocamera ben ik helemaal in mijn element. Als freelance fotograaf en eigenaar van Kamps Multimedia fotografeer ik voor bedrijven en merken. Daarnaast doe ik het éen en ander op en met het internet voor bedrijven, instellingen en merken.

Mijn voorliefde voor fotografie is ontstaan op jonge leeftijd tijdens een reis naar Afrika. Mijn vader kocht voor die reis een analoge spiegelreflexcamera om alles vast te leggen. Vanaf dat moment was ik gefascineerd door fotografie. Daarom blog ik over fotografie op mijn website. Offline kijk ik graag een film, luister ik muziek, geniet ik van het bourgondische leven en sport ik om te kunnen blijven genieten.

Wil je meer weten? Ik ben eenvoudig te volgen op Instagram, Twitter en LinkedIn. Op de website van Kamps Multimedia lees je meer over de mogelijkheid tot samenwerking en mijn diensten.